Reformation, London

We were appointed as principal contractor to oversee the creation of a flagship London retail space for LA cult fashion brand Reformation. This unit, previously used as a pop up, now features white brick walls and original oak flooring with the brands’ signature fitout in white, aligning with their LA stores visual identity.
The shop façade has been re-decorated and new signage fitted. On the ground floor the walls have been lined and dressing rooms and interactive shopping screens built into the wall lines.

The original oak flooring is newly sanded and gives a spacious and airy feel to the space. New lighting tracks were installed to ensure the clothing is well presented for the discerning customers.

To the rear of the space the original ornate staircase leads you down to further changing rooms and seating in the glazed roof extension, all using the same decor.